hit counter for tumblr
МК | AL
ЗА AMBIENTI DA MELI
Ambienti da Meli е уникатен простор во кој се нуди спој на класичниот италијански дизајн на мебел со модерниот – “THE FUTURE CLASSIC”. Мебелот е произведен во Италија и е со врвен квалитет.

Концептот на Ambienti da Meli е елеганција, префинетост и микс на класичното со модерното.

ПОВЕЌЕ ...
БРЕНДОВИ
Истакнати италијански производители на квалитетен мебел се компаниите чии овластени застапници сме. Нивното повеќе децениско искуство и традиција се гаранција за квалитетот на мебелот.

Префинетиот стил, уникатниот и беспрекорен начин на изработка, високо квалитетни материјали ...

ПОВЕЌЕ ...
ГЛАМУР ВО ТРЕНД
Динамичниот начин на живот бара моменти кога треба да се препуштиме на уживањето и да се релаксираме во пријатен амбиент.

Овозможете живеење во простор кој ќе владее релаксираност, гламур, луксуз. Удобниот и квалитетен мебел бил и ќе остане секогаш во тренд.
ул. Франклин Рузвелт 20, Скопје, тел: (071) 205 561Почетна | За нас | Брендови | Контакт | Следете нè на